Nytt fra Kennel Smackjack
Valpekull høsten 2018
 

Den 02.10.2018 kom valpene, nøyaktig på dagen 2 måneder etter første paring.

Det ble bare to valper denne gang, og jeg var litt redd for at de skulle bli litt store å få ut - noe de også var, men mamma Frida taklet jobben supert, som vanlig.

Valpene vokste kjemperaskt siden de hadde hele mammas matfat helt for selg selv... De er blitt noen ordentlig søtinger, og det blir leit når de skal reise.


Vi er skikkelig fornøyd med hvordan de er blitt, og de er veldig lovende for utstilling. Se bilder på planlagte kull 2018.Nuch Such Lucky Jack Ufo, ("Felix")
Valpekull født 23.07.2016

Nuch House Of Jack Future Blessed, "Frida" og Nuch Knøttelitens Fantastic Four, "Mikkel" fikk 5 valper sammen den 23. juli 2016. Det ble 4 gutter og 1 jente. (se knapen planlagte valpekull)

                      

                   


Helt nyfødt.
Utstillingsresultat 2015
Første helg med utstilling i 2015 for Fridas del gikk til Bodø.

Lørdag 27.06. var hos Salten Brukshundklubb. Dommer var Kimmo Mustonen, Finnland.

Frida fikk ex og ck i championklassen. Videre ble hun 1.btk, BIR, og til slutt 4. BIG.

Dette er et resultat vi er meget fornøyd med.  

Søndag 28.06. var det NKK. Dommer Kevin Brown, Danmark.

Det gikk ikke like bra denne dagen, men vi er allikevel godt fornøyd med at Frida holder god stand i championklassen med Ex og CK. Denne gangen ble det "bare" 2,BTK. 


"Frida" (House Of Jacks Future Blessed) ble 4.BIG på lørdagens utstilling hos Salten Hundeklubb.
Utstillingsresultat 2014.
Årets første to utstillinger for vår del, var i Tromsø. Lørdag var det Tromsø Hundeklubb: exc, cert.1.btk og BIM. (faktisk det dårligste resultatet hun har oppnådd som certvinner noen sinne). Hannhunden som ble BIR denne dagen, var en meget verdig vinner.
Søndag var det NKK sin tur: exc, cert, 1.btk,CACIB, BIR. Hannhunden som fikk BIM var finsk multichampion som også ble N uch på utstillingen. Vi dro hjem før gruppebedømmelsen). 

Med dette kan altså Frida smykke seg med tittelen Norsk Utstillingschampion.  HURRAAAAA!!!
Utstillingsresultat 2013.
Etter to år helt uten utstilling, var jeg passe stressa på å komme igang igjen. Det ville bli Fridas debut og Tyras fortsettelse fra 2011.

Bodø juni 2013:
Salten Brukshunsklubb
Tyra fikk sin første blåsløyfe ever. Litt skuffende men jeg må bare akseptere at ikke alle liker hennes type. Hun er jo litt kraftig og tung.
Med Frida gikk det heldigvis bra. Hun fikk sitt aller første cert, og ble i tillegg BIR og BIG 3. Herlig!!

Norsk Terrier Klubb avd. nord.
Tyra fikk her excellen m/CK og ble 2.BTK.🙂 (litt mer etter min smak...)
Frida gjorde nesten helt rent bord med cert, BIR, og 2. BIS. HEIA FRIDA!!!😀

Leirfjord 2013:
Tyra fikk excellen m/ck og ble 2. BTK
Frida fikk sitt 3.cert og ble BIR og fikk 3. BIG
Div. oppdateringer 2013
14.03.13: I dag fyller Cordelia 10 år 😀. I utgangs-punktet ikke spesielt høy alder for en jrt, men med hennes sykdomshistorie er det faktisk intet mindre enn et lite under😀. Helt siden hun var ca 3 år gammel, har hun hatt en alvorlig auto-immun-svikt. (hun produserer ikke røde blodlegemer)😥. Det første året var hun veldig plaget, og det var vanskelig å finne de rette doseringen med medisin. Dette innebar MANGE veterinærbesøk og MANGE blodprøver. Men etter hvert kom tingene mere i orden heldigvis, og Cordelia fungerte fint ganske lenge. Det ble bare nødvendig  med små justeringer og en og annen blodprøve for å holde sykdommen under kontroll. Men etter enda et par år begynte bivirkningene av medisinene nesten å bli mere plagsomme enn sykdommen i seg selv.😠 Heldigvis responderte hun bra på en annen type tabletter som ikke hadde så alvorlige beivirkninger. Hun ble i bedre form, men en del skade var allerede skjedd, og snart begynte enkelte av organene å svekkes litt. Nye runder med blodprøver og medisiner og tiltak måte prøves. Heldigvis kunne det ordnes gjennom endring av fòret denne gang. Det er en glede å kunne si at Cordelias siste år desidert har vært det beste siden hun ble syk.😀 Hun er sterk og rask og i supergodt hummør det meste av tiden. Hun er blitt kjempesosoial og virker nesten udødelig... Vi vet ikke hvor lenge vi får ha henne, men så lenge alt går så godt så tenker vi ikke så mye på morgendagen... Hun får pillen si hver dag, og ellers er hun bare seg selv på godt og ondt...😎Totalt har vi holdt på å miste henne fire ganger pga denne sykdommen. Siste gang for ett år siden. Selv veterinærene er forbauset over hennes sterke livsvilje. Ingen trodde hun ville leve mere enn høyst et par-tre år... HURRA FOR CORDELIADAMEN!!! 😀😀
Hvis du ønsker det, kan gå inn på hennes egen side og lese mere om Cordelia der.

Cordelia på en av mange fjellturer sist høst.