BENTES HUNDESALONG

Etter mange års pusling i det små, med trimming og klipping av hunder, bestemte jeg meg etter hvert for å gjøre litt mere alvor av denne aktiviteten. Den 1. april 2011 startet jeg derfor opp et lite enkeltpersonforetak, og har siden da tatt i mot hunder på mere regelmessig basis hjemme i huset mitt. Ettersom jeg går i full jobb på dagtid, tar jeg bare i mot 2-3 hunder pr uke. Jeg tar kun 1 hund pr. åpningsdag, og jeg starter opp kl 1800. 

I enkelte tilfeller kan jeg på forespørsel ta i mot hund på helgedager hvis ingen ting annet går. I utgangspunktet tar jeg i mot alle raser, men da bare klipp/trim til "hverdagsbruk". Det er kun Jack Russell terrier - min egen rase - jeg også steller til utstilling.  
                                   🙂🙂🙂🙂🙂
Priser: Det er ofte vanskelig å fastsette konkrete priser for dette arbeidet da det varierer mye med hvor arbeidsom de forskjellige hundene er. Prisene blir derfor litt veiledende. En god og rutinemessig egeninnsats med pelsarbeidet på din hund kan dermed "belønnes" med at behandlingen ikke fordyres unødig. 
                                    🙂🙂🙂🙂🙂
Normal-pris for puddelklipp  m/bad (uansett størrelse ) er 800 kr. (kort lammeklipp med maskin).Samme  pris for bichon frisè. (2-3,5t) 

Terrier/schnauzer som skal nappes koster fra 500-800 kr  alt etter hvor trimmemoden de er, og hvor mye som skal nappes bort (-og hvor lang tid det tar). Dette gjelder hunder som ikke er særlig flokete i pelsen.

Langhåredte hunder som ikke har fast klippestandard, f.eks. havanais, bolougnes, schitzu og lignende, samt endel blandingshunder,  koster 600-800 kr

Hunder med lang og eventuelt svært flokete og skitten pels kan påregnes å bli dyrere hvis arbeidet tar særlig over 3 timer. (klipperaser som er svært flokete blir ikke opp-greid men barberes direkte ned med maskin før bading) Det kan også bli fordyrende hvis hunden er vanskelig og håndtere.

Noe å tenke på før et besøk hos hundefrisøren:

"Gud steller ikke hundepelser og jeg utfører ikke mirakler"

Ta kontakt på telf nr 48 15 95 17 for timebestilling.

schitzueblanding etter klipp.
Kongepuddel før klipp.
Jack russell Terrier før napping.