Pippi's Cordelia

             DETTE ER EN MINNESIDE OVER CORDELIA                                    

Se bilder av Cordelia i billedboken lenger ned på siden.

Pippis Cordelia

F. 13.03.03

Død 13/01-2016   

UREGISTRERT

Mor: Solli's Pippilotta (Pippi)
Far: Eddie

 

13.januar 2016 ble dess verre Cordelias siste dag på jorden. 
                                      
Det gikk uventet fort nedover, og vi følte at hun hadde "fortalt" oss i noen dager at tiden var inne. Vi håpet riktignok at dette også var noe veterinæren kunne fikse, men dess verre måtte vi bare innse at nok var nok. Det var en veldig tung dag, men vissheten om at hun nå var på et bedre sted gjorde det lettere å bære. Hun ville fylt 13 år nøyaktig 2 måneder senere. 

Cordelia har hatt kronisk sykdom i mange år, men gode medisiner og dyktige veterinærer har holdt henne i fin form det aller meste av tiden. Hun har hatt et godt liv og hun har hatt en svært spesiell posisjon i vår families liv fra dag èn. Ingen kan fylle hennes plass på samme måte som hun har. 
                                        🤩🤩🤩
Denne siden har vært hennes i mange år. Hun vil alltid bety noe spesielt for oss, og siden hennes skal få bestå som et vakkert minne over vår aller første jack russell terrier - Cordeliadamen.
🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

Cordelia var vår første JRT.  Hun er uregistrert og av engelske linjer. (eller "blandingsrase av jack russel type" som det er definert som).
Hun kom til oss våren 2003, og har gjennom sitt trivelige gemytt og suverene personlighet bidratt til at vi virkelig fikk opp øynene for denne fantastiske rasen.

Etter hvert som vi lærte mere om JRT skjønte vi jo at Cordelias skjønnhet mest kommer innenfra... Hun vil nok aldri kunne tilfører rasen noen gode eksteriøre kvaliteter. Derfor orket vi aldri å prøve og få henne inntypet. (Men både hennes mor og ene kullsøster ble godkjent i 2004).

Til tross for sine klare feil og mangler, er hun allikevel kanskje det beste som har hendt oss på hundefronten. Hun er svært klok og det er utrolig hvor mye av vanlige samtaler hun tilsynelatende forstår. Hun plukker opp enkeltord og uttrykk som hun vet betydningen av, så virker det som hun ”legger sammen” to og to og trekker en slutning ut fra det. I de fleste tilfellene har hun skjønt ting temmelig rett. Den hunden slutter aldri å forbause oss.

Cordelias yndlingshobby å være på ”jakt” i skogen. Som regel ser vi bare halen hennes i en eller annen lynghaug. Finner hun ei trerot med spennende dufter, kan hun grave ut flere kilo masse mellom røttene.

Cordelia er ikke så veldig sosial av seg, men litt reservert overfor fremmende.   Hun er ikke redd – bare totalt uinteressert. Venner derimot, er hun veldig glad i. Ellers driver hun gjerne med oppdragende virksomhet i forhold til valper og unghunder.  

                  😀😀😀😀😀😀😀 😀😀😀😀  


Klikk på boken og sidene for å bla:
Flash-spilleren må oppgraderes

Hvis du vil se denne siden, kan du klikk her for å hente den nyeste versjon av Flash fra Adobe. Når installasjonen er ferdig, kan du komme tilbake hit og se siden.

Hvis du ser denne beskjeden selv om du nettopp har oppgradert Flash, bør du lukke alle Internet Explorer-vinduene, starte på nytt og komme tilbake til siden.

Du kan også klikke her for å se bildeboken uten å hente Flash, men det kan godt være det ikke ser ut som det skal.