Smackjack Enigma

Effi ca 10 uker gammel

Smackjack Enigma, "Effi"

F. 23.07.2016

Far: Nuch Knøttelitens Fantastic Four, "Mikkel"

Mor Nuch House Of Jack's future Blessed, "Frida"

Øyenlysing: for tidlig

Patellasjekk: for tidlig

Bitt: foreløpig korrekt (midt i tannfellinga pr 25.nov. 2016)

Komplett tannsett: for tidlig

Mankehøyde: for tidlig

 

 

Effi er ganske ny i livet foreløpig. Hun ble født som eneste tispe i et kull med 4 brødre. Hun ble fort vant til å kjempe seg frem blandt strie valpebrødre og fikk tidlig satt standarden for hvordan hun ville behandles - med ære og  respekt... Hun er en meget selvstendig ung dame, men hun har også så mye kjærlighet og glede i seg at det er en sann fryd å være sammen med henne. 

Men samtidig som hun er lettlært så er hun også sta som et esel i noen sammenhenger, og jeg tar stadig meg selv i å dalle og tulle med henne, og gjøre sånn som små valper flest faller for, hvis hun ikke vil høre på meg. Men jeg skjønner fortere og fortere at sånt ikke gjelder for henne, nei. Her må må jeg hente frem noe mere ekte fra mitt indre som hun faktisk kan tro på - valpepjatt virker svært sjelden... Men som regel ordner alt seg på beste vis.

Effi ser ut for å utvikle seg veldig fint både fysisk og psykisk. Hun er riktignok ei lite "handfull" i forhold til hva jeg har vært vant med før, men jeg elsker det. Det blir utrolig spennende å møte fremtiden med henne.

Mere oppdateringer kommer etter hvert.

Effi 4 mndr.
Effi ca 14 uker.